HemKlubben kontaktTenniskurserPrivatträningPriserVTK tennislagGruppspel start efter sommaren 2020LänkarSökOnlinebokningLogga in
Onlinebokning
BOKA BANA

Boka din bana här: Boka bana

Har ni inget användarkonto följer ni anvisningarna och de gröna länkarna nedan:

Skapa ettanvändarkonto i MATCHi på deras hemsida, därefter är du redo att boka tider på någon av våra banor. Du betalar med kontokort. Ni som har klippkort kan även ”betala” med detta.

Spela billigare med klippkort

Alla ni som spelar mer än någon enstaka gång kan nu köpa förmånliga klippkort. Klippkorten kan köpas online.

Gamla klippkort?
Ni som har klippkort i gamla systemet behöver anmäla detta följ steganvisningarna nedan:

Steg 1: Skapa ett användarkontoi MATCHi,
Steg 2: Gör
 en anmälan
HÄR.
Steg 3: Efter ni gjort anmälan så uppdaterar vi ert användarkonto med motsvarande tillgodohavande.

Frågor

Får du problem med att boka eller undrar över något, läs i första hand hjälpsektionen på MATCHi. Kvarstår frågor, kontakta oss så hjälper vi dig.

Vid problem kontakta Micael Schjölin via denna länk: mejladress
Uppdaterat 2020-03-20