Information ifrån Extra årsmötet

Hej alla medlemmar,

Hoppas att ni efter omständigheterna mår bra. Det är en märklig tid vi genomlever. Vi får hoppas att vi snart kan återgå till våra normala liv igen, kanske kan vaccinet som verkar vara på gång vara vägen ut från pandemin. Som ni förstår följer vi noggrant de rekommendationer som kommer från regeringen, FHM och Riksidrottsförbundet. Vi har tack och lov enverksamhet som ändå fungerar bra där vi fortfarande kan motionera utan att utsätta oss för stora smittorisker. Vi måste dock alla fortsätta att hjälpas åt att hålla avstånd, inte samlas i grupper i cafeterian, duscha och byta om hemma och vara flitiga att använda tvål och vatten. Mer information om hur vi skall uppföra oss i hallen finns på hemsida och på anslag i hallen.

 

Nytt namn och nya stadgar

I onsdags i förra veckan hölls som ni alla vet ett extraårsmöte i föreningen. Det blev vårt första digitala årsmöte i klubben. Det fungerade fint även om det naturligtvis alltid är trevligare med ett fysiskt möte.

Mötet beslutade enhälligt att bifalla styrelsens förslag till nytt namn på föreningen och att uppdatera föreningens stadgar. Föreningens nya formella namn är VästerhaningeRacket- och Idrottsklubb. Verksamheter under namnet kommer att bedrivas i sektioner. Den sektion som ju ligger närmast tillhands är Västerhaninge Tennismen grunden är lagd också för Västerhaninge Badminton, Västerhaninge Padel  och Västerhaninge Bordtennis.

 

Hur påverkar detta oss som medlemmar?

Förutom att ha skapat ett namn och nya stadgar som ger oss och framtida medlemmar större möjligheter att erbjuda mer idrott så kommer inga dramatiska skillnader att märkas, åtminstone inte på kort sikt. Vi skall förstås anpassa vår hemsida, där vi redan har lagt ut de nya stadgarna samt naturligtvis ändra i vår kommunikation med omvärlden.    

Efter vårt årsmöte presenterade Micael Schjölin också våra tankar kring en ny hall över våra utebanor. Läs mer om detta på hemsidan. Viskall säkra engagemang hos kommunen samtidigt som vi skall börja ta in offerter för att skapa en tydligare bild över kostnaderna. När denna kostnadskalkyl är framme och möjliga finansiärer är utkristalliserade skall vi återkomma till er medlemmar och presentera ett förslag för er att ta ställning till. Inga processer dras igång innan ett årsmöte sagt sitt i frågan.

Övrigt

Vi kommer att färdigställa omklädningsrummen efter sommarens vattenskada. Det beräknar vi vara klart under nästa vecka (även om vi skall undvika att använda omklädningsrummen tills vidare). Under denna eller möjligen nästa vecka skall vi också se till att vi har pingisbord på plats för spel.

Våra planer för att också bli en av fyra platser förStockholms parasport fortskrider. Vi kommer att satsa på rullstolstennis och idrott för intellektuellt funktionshindrade barn och ungdomar. Mer om detta framöver.

Ni har väl sett att vi erbjuder tennisläger mellan den 14:e och den 17:e december.Vuxenträning,  läger för minitennis och bollskola erbjuds till bra priser! Anmäl er idag till Rickard@vasterhaningetennisklubb.se

 

Vår planerade  tävling VTK Open är fortfarande aktuell. Den kommer att gå från den 27/11 2020 till den 6/1 2021. Självfallet följer vi rekommendationer från RF och ställer in om vi måste. Mer information finns att få av Rickard Hogla eller Micael Schjölin.

 

Nu ser vi fram mot ett fint slut på året och ett nytt spännande och förhoppningsvis pandemi fritt 2021!

 

Bästa hälsningar

Styrelsen gm. ordförande Johan Karlsson

 

P.s.  Du vet att du alltid är välkommen att kontakta oss om du vill ha mer information eller harsynpunkter.

 

Västerhaninge Tennisklubbs styrelse:

Johan Karlsson, ordförande, 070-838 40 60

Cornelia Hanke, Kassör och vice ordförande

Gunnar von Roth, sekreterare

Kien Lac, ledamot

 

Skribent(er)
Micael Schjölin
Klubbchef
Kommande evenemang
Det finns inga evenemang i kalendern ännu.
RYCs Seglarskola
Varje år arrangeras det seglarskola vid två tillfällen. I år är det som vanligt under vecka 28 & 30.
Sponsorer:
RYC Medlemsforum
RYCs Medlemsforum på Facebook är ett forum för alla klubbens medlemmar. Gå med i gruppen för att hålla dig uppdaterad dagligen!

Ny Pandemilag och nya föreskrifter

Riksdagen har igår (fredagen den 8 januari) antagit en Pandemilag som träder ikraft den 10:e januari....
Läs mer
Publiserat:
10/1/2021

Klubbchefen har ordet

Nu närmar sig slutet för ett riktigt händelserikt och märkligt år....
Läs mer
Publiserat:
21/12/2020

Jullovsläger 2020

Snart är det dags för läger igen
Läs mer
Publiserat:
3/12/2020

Information ifrån Extra årsmötet

Information om det extra årsmötet
Läs mer
Publiserat:
1/12/2020
Bli medlem i VTK!
Som medlem får man ta del av en lång lista förmåner
Bli medlem