Klubbchefen har ordet

Hej alla,

Äntligen verkar sommaren ha anlänt. … Och med den också möjligheten att spela utomhus. Grusbanorna har nu öppnat och tillsammans med våra två övriga hardcourt banor utomhusfinns nu alltså 4 banor att disponera utomhus. Boka via Matchi!

Nytt för i år är att vi erbjuder ett sommarkort som innebär att ni kan spela hur mycket ni vill inom- eller utomhus, badminton eller tennis. Kortet kostar endast 1500 kr och finns att teckna i Matchi. Den enda begränsningen är att ni bara kan ha två aktiva tider bokade i taget.  

Hallen kommer också att vara tillgänglig för drop in-spelunder hela sommaren. Bokning via Matchi. 

Ny hemsida! Har ni inte sett vår nya fräscha hemsida tycker jag att ni skall gå in på VTK.nu och surfa runt. Hemsidan kommer vara vårt kanske viktigaste arbetsredskap och den väg som ni som medlemmar enklast skall hitta information om klubbens olika aktiviteter. Här kommer finnas information om alla erbjudanden, när kurser och terminer startar och slutar, priser och öppettider samt en massa annan information. Hoppas att ni tycker om den. Har ni synpunkter är ni jätte välkomna med dem!  

Som ni ser på hemsidan erbjuder vi också träningsläger för vuxna, barn och juniorer under v. 31 och v. 32. Passa på att anmäla er!

En ytterligare nyhet som vi inför till hösten är vår nya Bollskola där barn mellan 4-6 år är välkomna att under en hel termin testa på olika bollsporter. Har ni själva små barn eller känner ni föräldrar med barni lämplig ålder, styr dem till vår hemsida så kan de anmäla barnen till höstens start.  

Styrelsen och de anställda har tillsammans under senvåren också genomfört ett värdegrundsarbete som resulterat i en mängd spännande slutsatser. Vad vill vi vara för våra medlemmar, kunder och anställda? Vad kan VTK erbjuda och vad förväntar sig VTKav klubbens gäster? Vi har tagit fram tre ledord som vi vill skall genomsyra all vår verksamhet;      

                     

 

Arbetet har dessutom inneburit att vi tagit fram dokument och policys som skall gälla för alla våra verksamheter. Allt från förhållningsregler till villkor för tennisträning, kontraktstider etc. All sådan information finns på vår hemsida. Arbetet fortsätter under sommar och höst för att skapa en enhetlig och kvalitets säkrad verksamhet där du som medlem och/eller kund skall veta vad du kan förvänta dig av oss, men också vad vi förväntar oss av dig. Arbetet med att skapa levande och verkliga värderingar är inget enskilt projekt, det måste vara en pågående aktivitet som efterlevs och förfinas dag efter dag. Uthållighet är underskattat på många sätt!

Till hösten har vi för avsikt att förutom våra gruppspel och seriespel för vuxna också ha två sanktionerade tävlingar. Dels en minitour-tävling och dels en juniortävling. Exakta datum återkommer vi till.

I våra arbetsgrupper har vi också påbörjat arbetet med att ta fram förslag på hur vi kan fräscha upp hallen, shop och reception samt övervåningen är prioriterade. Vi har också en översyn av våra banor, både ute och inne samt allehanda mer dagliga renoveringar och uppfräschningar.

Som ni kanske noterat har vi påbörjat arbetet med att fräscha upp vår utemiljö med allehanda rensnings åtgärder. Det arbetet fortsätter under sommaren.  

Möten med kommunen är också initierade för att se hur vi kan hjälpa varandra att utvecklas.

Eftersom de flesta troligen är på hemmaplan under sommaren hoppas jag få se er i och utanför hallen under sommaren.
Tänk på möjligheterna vi har att erbjuda aktivitet på regniga och soldränkta dagar.

Har ni synpunkter och frågor är ni alltid välkomna att kontakta mig på micael@vasterhaningetennisklubb.se.  

Ha en fortsatt fin sommar! 

Soliga hälsningar

Micael

Skribent(er)
Micael Schjölin
Klubbchef
RYCs Seglarskola
Varje år arrangeras det seglarskola vid två tillfällen. I år är det som vanligt under vecka 28 & 30.
Sponsorer:
RYC Medlemsforum
RYCs Medlemsforum på Facebook är ett forum för alla klubbens medlemmar. Gå med i gruppen för att hålla dig uppdaterad dagligen!

Klubbchefen har ordet

Ny säsong och mycket händer
Läs mer
Publiserat:
31/8/2020

Gruppspelet är tillbaka

Ta chansen o få spela mer tennis
Läs mer
Publiserat:
19/8/2020

Nu drar vi igång verksamheterna igen

Verksamheterna drar igång igen med start från den 17 Augusti
Läs mer
Publiserat:
9/8/2020

Nya vuxengrupper öppnas upp på söndagar

Till denna hösttermin öppnar vi upp nya söndagsgrupper för alla spelnivåer för vuxna
Läs mer
Publiserat:
19/7/2020
Bli medlem i VTK!
Som medlem får man ta del av en lång lista förmåner
Bli medlem