Klubbchefen har ordet

Hej alla                                                                                  

Nu närmar sig slutet för ett riktigt händelserikt och märkligt år. Vi har trots Corona-problematiken klarat att hålla verksamheten igång under i stort sett hela året. Hoppas nu att vaccinet som kommer kan hjälpa oss att få ett ännu bättre 2021.

Jag vill med detta brev passa på att tacka alla er medlemmar, personal och styrelse för det goda samarbetet under året. Vi harfaktiskt hunnit med ganska mycket. Förutom att byta namn på föreningen och moderniserat stadgarna har vi ju också startat nya verksamheter som bollskola och Padel och nu i dagarna iordningställer vi också bordtennisborden. Fler och fler idrotter ryms i vår anläggning. Tanken är förstås att bredda möjligheterna till idrott och motion. Vi har dessutom fortsatt vår resa mot att bli ett av fyra centra i Stockholm som kan erbjuda parasport, ett samarbete med Haninge kommun, RF och Parasportförbundet. Vi planerar att börja rekryteringen under våren.  

I vårt planeringsarbete inför 2021 har vi konstaterat att vi skall sträva efter fler tillfällen för medlemmar att träffas. Vi planerar att genomföra klubbmästerskap samt andra sammankomster där vi medlemmar kan umgås(allt förstås beroende på pandemin). Vi vill att hallen skall bli en mötes plats där medlemmar och kunder trivs och har roligt tillsammans. Arbetet med att projektera för utbyggnad av hall kommer också intensifieras, närmast med ett möte med kommunföreträdare. Vi hoppas att ha ett förslag framme till årsmötet under våren. Vi har en lång lista med spännande utvecklingar som vi vill genomföra 2021. Vi återkommer i början av året!  

 

Nu under jul- och nyårshelgen kommer hallen vara öppen förbokningar för bordtennis, badminton och Padel. Vi har dock, glädjande nog, vår tävling VTK Open, som spelas mellan den 27/12 2020 och den 1/6 2021. Detta innebär att tennisbanorna kommer att vara vigda åt tävlingen under perioden.

 

Ha nu en riktigt skön julhelg med vila och mat (och lite motion förstås) så ses vi hallen på det nya året.

 

Å styrelsens och alla personals vägnar önskar vi er alla:

En riktigt god Jul och ett Gott Nytt År!

 

/Micael

 

P.s. Har ni synpunkter och frågor är ni alltid välkomna att kontakta mig på micael@vasterhaningetennisklubb.se.  

Skribent(er)
Micael Schjölin
Klubbchef
Kommande evenemang
Det finns inga evenemang i kalendern ännu.
RYCs Seglarskola
Varje år arrangeras det seglarskola vid två tillfällen. I år är det som vanligt under vecka 28 & 30.
Sponsorer:
RYC Medlemsforum
RYCs Medlemsforum på Facebook är ett forum för alla klubbens medlemmar. Gå med i gruppen för att hålla dig uppdaterad dagligen!

Ny Pandemilag och nya föreskrifter

Riksdagen har igår (fredagen den 8 januari) antagit en Pandemilag som träder ikraft den 10:e januari....
Läs mer
Publiserat:
10/1/2021

Klubbchefen har ordet

Nu närmar sig slutet för ett riktigt händelserikt och märkligt år....
Läs mer
Publiserat:
21/12/2020

Jullovsläger 2020

Snart är det dags för läger igen
Läs mer
Publiserat:
3/12/2020

Information ifrån Extra årsmötet

Information om det extra årsmötet
Läs mer
Publiserat:
1/12/2020
Bli medlem i VTK!
Som medlem får man ta del av en lång lista förmåner
Bli medlem