Våra Sponsorpaket

Hej alla medlemmar,

Nu duggar informationen tätt

Som ni vet är finansieringen av vår verksamhet alltid i fokus. Det är en utmaning att få utrymme för allt som man skulle vilja göra samtidigt som verksamheten vi ju måste klara redan befintliga åtaganden.

 

Sponsorpaket

Som ett led i att stärka vår ekonomi har vi nu tagit fram våra sponsorpaket. De blir tre till antalet och storleken på paketen kommer benämnas med stjärnor  

Paketen kommer dessutom att kompletteras med tilläggsprodukter. Vi kommer att naturligtvis att publicera information på vår hemsida.  Vi har när vi tagit fram innehållet i paketen varit noggranna med att se till att de tjänster som erbjuds i paketen motsvarar ett värde som garanterar avdragsrätt för sponsrande företag. Vi vill förstås skapa ett erbjudande som gör båda parter nöjda.

Sponsorpaketen kommer att marknadsföras mot all de lokala företag som finns i Haninge och i vårt absoluta närområde. Först till kvarn är dock ni medlemmar där många av er är egna företagare, jobbar på företag eller känner företagare som skulle kunna vara intresserade.  Hjälp oss att vidareutveckla hallen och återinvestera sponsrade pengar direkt i verksamheten. Har ni frågor och/eller vill sponsra kontakta Micael Schjölin eller mig Johan Karlsson. Vi ser fram mot att höra från er.

 

Företagsdag

Torsdagen den  5/11kommer vi att ha ett öppet hus för företagare i området. Inbjudningar går ut i dagarna  Dit är ni också välkomna förstås. Vill ni vara med ge oss information innan den31/10. (Dessvärre är vi ju bundna av antal - 50 personers gränsen gäller ju just nu vid evenemang). På mötet som hålls runt lunch mellan kl. 11.00-13.00 skall vi presentera klubben samt  vårt erbjudande till företagen och dess anställda.      

 

Väl mött!

Styrelsen

Skribent(er)
No items found.
Kommande evenemang
Det finns inga evenemang i kalendern ännu.
RYCs Seglarskola
Varje år arrangeras det seglarskola vid två tillfällen. I år är det som vanligt under vecka 28 & 30.
Sponsorer:
RYC Medlemsforum
RYCs Medlemsforum på Facebook är ett forum för alla klubbens medlemmar. Gå med i gruppen för att hålla dig uppdaterad dagligen!

Våra Sponsorpaket

Som ett led i att stärka vår ekonomi har vi nu tagit fram våra sponsorpaket. De kommer benämnas med stjärnor.
Läs mer
Publiserat:
9/10/2020

Glädjande besked om Padel

Äntligen är det dags en padelbana till hallen
Läs mer
Publiserat:
7/10/2020

Höstlovsläger

Under höstlovet anordnar Västerhaninge Tennisklubb ett tennisläger för alla verksamheter
Läs mer
Publiserat:
7/10/2020

Ombyggnation pga av vattenläcka

Tryck här för att läsa mer
Läs mer
Publiserat:
1/10/2020
Bli medlem i VTK!
Som medlem får man ta del av en lång lista förmåner
Bli medlem